Read Small DATA. Indicii mărunte care scot la iveală trenduri în masă by Martin Lindstrom Free Online


Ebook Small DATA. Indicii mărunte care scot la iveală trenduri în masă by Martin Lindstrom read! Book Title: Small DATA. Indicii mărunte care scot la iveală trenduri în masă
The author of the book: Martin Lindstrom
Date of issue: February 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 32.81 MB
Edition: Publica

Read full description of the books Small DATA. Indicii mărunte care scot la iveală trenduri în masă:

Martin Lindstrom, un Sherlock Holmes al lumii moderne, valorifică puterea informațiilor calitative în misiunea sa către următoarea mare descoperire.

Angajat de cele mai notorii branduri din lume pentru a afla la ce anume reacționează clienții lor, Martin Lindstrom a decis să-și petreacă 300 de nopți din an în casele unor străini pentru a observa cu atenție fiecare detaliu al vieților acestora, pentru a le descoperi dorințele ascunse și, nu în ultimul rând, pentru a identifica particularitățile care duc la un produs sau un brand de milioane.

Lindstrom conectează toate aspectele acestei povești cosmopolite care îi va fermeca atât pe creativii din comunicare, cât și pe toți cei interesați de varietatea nesfârșită a comportamentului uman.

Citind paginile acestei cărți, veți afla:

Cum un pantof de sport uzat, descoperit în casa unui puști de unsprezece ani din Germania, a dus la incredibila revenire pe piață a companiei LEGO.
Cum un magnet descoperit pe un frigider din Siberia a revoluționat un supermarket din SUA.
Cum o pereche de căști menite să izoleze fonic la peste 10 000 de metri a contribuit la construirea noului sunet reprezentativ pentru brandul Pepsi.
Cum felul în care intrau oamenii într-o biserică din Roma a ajutat la modernizarea parcurilor tematice Disney.
Cum un ursuleț de pluș din camera unei fetițe din Austria a dus la restructurarea celor 1 000 de magazine din 20 de țări ale unui comerciant de articole de modă.
Cum o brățară obișnuită a ajutat compania Jenny Craig să crească loialitatea clienților cu 159% în mai puțin de un an.
Cum aspectul ergonomic al bordului unei mașini a contribuit la procesul de îmbunătățire a designului aspiratorului Roomba.

Alăturați-vă lui Lindstrom în călătoriile sale de-a lungul cărora analizează urmele mărunte pe care le lăsăm și care dezvăluie adevăruri surprinzătoare despre tendințele noastre de consumatori, precum și despre comportamentul uman.

Read Ebooks by Martin LindstromRead information about the author

Ebook Small DATA. Indicii mărunte care scot la iveală trenduri în masă read Online! Martin Lindstrom (born 1970) is the author of the bestseller Buyology - Truth and Lies About Why We Buy (Doubleday Business, division of Random House). Lindstrom is also a public speaker and the founder of a number of organizations including Buyology Inc. Prior to founding his consultancy, Lindstrom was working as an advertising agency executive at BBDO. TIME magazine named Lindstrom as one of the world's 100 most influential due to his work on science and marketing.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Small DATA. Indicii mărunte care scot la iveală trenduri în masă
Read EBOOK Small DATA. Indicii mărunte care scot la iveală trenduri în masă by Martin Lindstrom Online free

Download PDF: small-data-indicii-mrunte-care-scot-la-iveal-trenduri-n-mas.pdf Small DATA. Indicii mărunte care scot la iveală trenduri în masă PDF