Read Steve Jobs: En biografi om manden bag Apple by Walter Isaacson Free Online


Ebook Steve Jobs: En biografi om manden bag Apple by Walter Isaacson read! Book Title: Steve Jobs: En biografi om manden bag Apple
The author of the book: Walter Isaacson
Date of issue: 2011
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 9.10 MB
Edition: Gyldendal

Read full description of the books Steve Jobs: En biografi om manden bag Apple:

Steve Jobs (1955-2011) har revolutioneret vores liv - fra den måde, vi hører musik, til den måde, vi kommunikerer. Han grundlagde som 21-årig Apple i sine forældres garage sammen med en ven, gjorde firmaet til en enorm succes, blev skubbet ud i 1985 og kom tilbage i 1997 for at gære Apple til verdens mest værdifulde virksomhed.

"Steve Jobs" er historien om, hvordan kombinationen ag legende kreativitet og den nyeste teknologi har været drivkraften for et barn af 1960'ernes flippede Californien. Det er også historien om et modsætningsfyldt menneske, der formåede at forene teknologi med lsd, vegansk kost og meditation. Om en på én gang perfektionistisk og fandenivoldsk person, der både tryllebandt og tyranniserede sine omgivelser.

Walter Isaacson har talt med Steve Jobs' familie, venner, fjender, konkurrenter og kolleger for at kunne skrive den definitive biografi. Jobs selv har for første gang stillet op og ladet sig interviewe mere end 40 gange til bogen. Men han har ikke forlangt indflydelse på indholdet. Som Jobs selv formulerede: "Jeg har gjort mange ting, jeg ikke er stolt af (...) Men jeg har ikke nogen skelletter i skabet, som ikke må komme ud"

Read Ebooks by Walter IsaacsonRead information about the author

Ebook Steve Jobs: En biografi om manden bag Apple read Online! Walter Isaacson, the CEO of the Aspen Institute, has been chairman of CNN and the managing editor of "Time" magazine. He is the author of "Steve Jobs"; "Einstein: His Life and Universe"; "Benjamin Franklin: An American Life"; and "Kissinger: A Biography," and the coauthor of "The Wise Men: Six Friends and the World They Made." He lives in Washington, DC.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Steve Jobs: En biografi om manden bag Apple
Read EBOOK Steve Jobs: En biografi om manden bag Apple by Walter Isaacson Online free

Download PDF: steve-jobs-en-biografi-om-manden-bag-apple.pdf Steve Jobs: En biografi om manden bag Apple PDF