Read Sanovat sitä rakkaudeksi by Arno Kotro Free Online


Ebook Sanovat sitä rakkaudeksi by Arno Kotro read! Book Title: Sanovat sitä rakkaudeksi
The author of the book: Arno Kotro
Date of issue: 2003
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 572 KB
Edition: Like

Read full description of the books Sanovat sitä rakkaudeksi:

Tämän kirjan lukaisee yhdeltä istumalta, ja ainakin oma lukukokemukseni oli miellyttävä. Nopealukuista, suoraviivaista ja lopulta aika kevyttä proosarunoutta. Kotro kirjoittaa "maailman kuluneimmasta aiheesta" itsevarmasti, käyttäen kieltä taidokkaasti, joskin kerronnassa on määrittelemätöntä hiomattomuuden ja teennäisyyden kaikua. Lopputulos ei tunnu tämän seurauksena erityisen rehelliseltä tai suoralta, vaan ennemminkin keskeneräiseltä. Teoksen pessimistisyys ja päähenkilön angsti ovat tuttua nuortenkirjakamaa.

Kirjan hahmot jäävät suurelta osin mysteereiksi, mutta omissa mielikuvissani vilisi yläasteikäisten ensimmäiset seurusteluleikit ja dramaattiset tekstiviestikeskustelut. Tämä ei kuitenkaan liene ollut tarkoituksena. Tai ehkä kirjan päämääränä on juuri osoittaa ihmisen kypsymättömyys ja lapsenomainen itsekkyys intiimeissä ihmissuhteissa? Jopa tämän oletuksen läpi tarkasteltuna "Sanovat sitä rakkaudeksi" luo hivenen harrastelevan ja pikkusievän vaikutelman.

Silti on kunnioitusta herättävää, että äärettömän kuluneet ainekset on kirjassa koottu niinkin kiinnostavaksi kokonaisuudeksi. Mitään uutta teos ei tarjoa, ja siitä ei jää oikeastaan mitään käteen, mutta runokirjaksi se on miellyttävän helppo ja konstailematon.

Suosittelen tätä pientä opusta niille, jotka arastelevat runokirjaan tarttumista. Tätä helpommaksi ja kevyemmäksi ei kaunokirjallisuus enää nimittäin muutu.

Read Ebooks by Arno KotroRead information about the author

Ebook Sanovat sitä rakkaudeksi read Online! Filosofian ja psykologian opettaja (lukio ja aikuislukio), kolumnisti, tv-juontaja (Studio: Suoraa puhetta 2008, Studio Kotro 2009-2010, Yle Teema)

Valtiotieteiden maisteri (Helsingin yliopisto, 1999), ylioppilas (Ressun lukio, 1988)

Naimisissa, kaksi lasta.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Sanovat sitä rakkaudeksi
Read EBOOK Sanovat sitä rakkaudeksi by Arno Kotro Online free

Download PDF: sanovat-sit-rakkaudeksi.pdf Sanovat sitä rakkaudeksi PDF